Sudi Jadi Teman?

Friday, May 6, 2011

Home » Wacana Pengenalan Bersama Bro Wacana

Wacana Pengenalan Bersama Bro Wacana






Di pagi Jumaat yang indah dan permai. Terbuka hati untuk menambah lagi kenalan blogger. Kali ini dari Bro Wacanaku yang selalu berada di top list blog kat dashboard. Tambah beliau, ini untuk membentuk gagasan yang kukuh antara penulis [blogger].

1st, syaratnya kena terangkan perihal blog. Greatzulfiqar nama blog ni. Kenapa bunyi macam masuk bakul angkat sendiri [haha]. Sebenarnya, itu hanya psikologi sahaja. Bayangkan sahaja jika bukan diri kita sendiri yang merasakan kita ne baik..dah tu siapa lagi kalau bukan bermula dari diri sendiri kan. Nak letak Badzulfiqar...ish..tamo hehe. Moral of the story, 1st hargai diri sendiri okeh..

Entri?..Nak kata ilmiah tak juga sebab kadang-kadang terjiwang ups..terselit juga tentang aktiviti yang kearah peribadi. Pendek kata bercampur gaul la blog ini. Tapi bersifat fikir dan tulis dengan segera. Macam Mee Magee. Keep It Fresh. Keep It Original [kecuali entri yang dinyatakan sumbernya]

Blog ini dihantui dengan mambang kuning. Di setiap akhir entri ada buah oren. Sebab suka warna oren. Yang sakit mata sila pakai spek warna hitam supaya warna tak menyerlah dan menyelamatkan mata anda.

: Sapa nak buah ne angkat tangan pusing2 [demam hantu kak Limah]...
Comments
15 Comments

15 Sahabat Berkata:

anismelon said...

salam perkenalan..singgah dari blog bro wacana..:)

*anis na ajak join nie..jom singgah and join...

http://anismelon.blogspot.com/2011/05/jom-jiwang-sekejap.html

mas saari said...

singgah dari blog PW
salam perkenalan!

nanibahaudin said...

dari blog bro wacana..
salam kenal.. ^^

en solo said...

berblogwalking dr blog Bro Wacanaku...
selamat berblog...
senyum selalu ok [^_^]



http://solomolo.blogspot.com/

Orange said...

Salam Semua...thanks sudi singgah..lebiu ol..hehe

::Mastura Zakaria:: said...

singgah follow kat sini..

senyum selalu dan enjoy blogging...

mari join..
http://masturazakaria.blogspot.com/2011/05/aku-nak-promote-blog-followerssuka-tak.html

Elle Elyssa said...

singgah dari blog PW dan follow.

http://elleelyssa.blogspot.com/

L.a.n.u.n j.A.L.a.n.a.n said...

salam singgah n follow ^_^

Orange said...

Kena buat sesi terjah balik ne...wajib..:)

z3yr4 k3ch!k said...

warga upsi. follow kamu.

Orange said...

warga UPSI. Cikgi hihi..thanks..

M Fizan said...

singgah dri blog bro wacana..
salam perkenalan..
feel free to follow me :)

Orange said...

Salam. Dah terjah blog anda. Happy blogging:)

Srikandi Bonda said...

Blogwalking dan follow dari blog bro wacana. Salam perkenalan.. ^_^


http://diarihatimuslimah.blogspot.com

Orange said...

Srikandi..TQ sudi berkunjung:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...