Sudi Jadi Teman?

Sunday, July 17, 2011

Home » Win 7 + Linux Mint

Win 7 + Linux Mint

Malam-malam takde keje, jom format laptop hehe. Nak bubuh win 7 dan linux dalam 1 komputer. Agak-agak boleh ke? Insyaallah hehe. Sebelum ne guna win 7 dengan XP SP3 ok jer...boot 2 window. Senang cerita ada 2 window dalam 1 laptop. Tengah download....uuii..cepat lah siap..

slownyer huk3...
Linuxmint macam syok jer. Cuba tangok kat sini. Linux ne best wa cakap sama lu. Boleh akses komputer orang guna eheh..sory tersasul. Boleh main hack-hack hihihi. Interface die pun best gak tgk..dah la smua free tak macam window..sikit-sikit Genuine..nasib baik ada Removewat [tak tahu tnya google]...kuikui..

Macam ne la windownya...
Tunggu dan lihat lah...macamana rupa dia nanti...

: Hacking?..guna linux ler tu...kwang3...
Comments
4 Comments

4 Sahabat Berkata:

Hafizan said...

nak jugak hack2 nih..nak try..haha.

Orange said...

belajar hack best..untuk bantu orang...hehe..kot2 ada yang kene serbu komputer dia...boleh tolong block sikit2..

hyemynameisrasyid said...

hush.,cm smart je.,
laju x? cm simple dan menarik~

salam perkenalan dari Alahai~ jemput la ye^^

btw.,aku yg ke-100.,hehe~

Orange said...

Memang laju..yang best semua free..best belajar command..leh wat macam-macam hehe..

Thanks yang ke 100. Great Bro..keep in touch

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...