Sudi Jadi Teman?

Sunday, August 7, 2011

Home » » Boring Kuasa Dua

Boring Kuasa Dua

Panas. Sangat panas. Entah banyak dosa atau memang bilik ne panas tak tahu. Harapnya memang bilik ne panas. Tiada idea tapi masih terdetik untuk menulis. Haha. Dah jadi habit kut. Pasang lagu Paparrazi Lady Gaga best gak tengah malam buta ne. 

Wall fb berlambak gambar guna camera canggih manggih. Jeles woo. Tau edit gambar tak?. Dah pegang camera Olympus Ultra Zoom, ceritanya kat sini, Meh tengok rupa beliau..jejeng..

Front View: Panjaaaaaaang [iklan beras ape ntah kat tv ada dialog macam ne]...

Rear View: Waa..bungee..hihi
Tu la dia makhluknya. Lepas ne memang bagi space 50 gigabyte untuk storage gambar haha.

**tolong-tolong gua tak tau nak amik gambar. Sapa tau meh kongsi teknik.**

panas=mandi :p
Comments
2 Comments

2 Sahabat Berkata:

Terbang Bersamaku said...

cantiknya kamera....kalaulah dapat...best nya...(^____^)

Orange said...

hihi...ada modal gambar entri nnti..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...