Sudi Jadi Teman?

Saturday, November 19, 2011

Home » » Ubat Kuat Lelaki: Sampai Mati

Ubat Kuat Lelaki: Sampai Mati


Ubat kuat lelaki? Kemaruk tengok kebaikan dan kekuatan produk-produk kesihatan yang dihasilkan oleh amatur? Iklan merata. Promosi Berjela. Nak 'pacak' senang sahaja. Baca Artikel dibawah. 


IPOH: Penggemar ‘kopi pacak’ atau dikenali kopi campuran pil perangsang tenaga batin yang didakwa pengeluarnya mampu memberikan tenaga tambahan ketika beraksi di ranjang dinasihatkan berhati-hati kerana produk berkenaan boleh mengancam nyawa berikutan kandungan kimianya membahayakan kesihatan sekiranya diambil berterusan.
Ini berikutan kes terbaru membabitkan seorang lelaki warga emas yang dikejarkan ke hospital di utara tanah air akibat sesak nafas selain mengalami serangan jantung selepas meminum kopi berkenaan, bulan lalu.

Warga emas berusia 60-an terbabit, bagaimanapun berjaya diselamatkan selepas diberi rawatan kecemasan dan hospital mengesahkan ia berpunca daripada pengambilan kopi berkenaan.

Perkara itu didedahkan Ketua Penolong Pengarah Kanan Bahagian Penguat Kuasa Farmasi, Kementerian Kesihatan, Mazlan Ismail, berikutan kemunculan semula produk minuman kopi maut yang dicampurkan kimia berbahaya atau racun berjadual.

Menurutnya, Bahagian Penguat Kuasa Farmasi memandang serius maklumat terbaru itu dan menghantar 10 sampel produk kopi campuran berlainan untuk dianalisis di makmal.

Pilihan di tangan Anda:)

Comments
0 Comments

0 Sahabat Berkata:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...