Sudi Jadi Teman?

Monday, November 28, 2011

Home » , » Felda Besout To Remember: Durian Trip

Felda Besout To Remember: Durian Trip

Bangun seawal pagi untuk ke Felda Besout. Mencari durian. Nasibla ada member. Ikut la juga menyibuk p cari durian. Kali ini di Felda Besout..sambil snap gambar..tangan tak reti berhenti..


Mr. Lalat@Langau hehe

Bunga apa namanya ne?

Susah payah nak close Up Mr. Rango ne

Cikgu merangkap Ust Hafizan

Mr. Khairul @ Puterachini



Aumm-aumm!!! Joo Lazuardi

Parasitisme:)

Baru jatuh..memang gas power giler...

Insyaallah..akan bertemu lagi hehe

Another close Up Mr. Rango
Tu je la. Malas nak entri panjang-panjang. Emm..ingat nak buat blog untuk bubuh gambar sahaja.. Ok ke macam tu?...ke ada platform lainyang lebih best ek.gambar blog masuk account Picasa kan....

Btw, terubat rasa mengidam durian...Nak rasa suasana kampung pun dah terlaksana..Emm..Esok keje...tetiba rasa tak best lak hehe...

bubuh gambar banyak-banyak..biar blog slow  hehe

Comments
5 Comments

5 Sahabat Berkata:

Alieza Dayasari said...

cantik teknik forografi awak...
good....
sedap makan durian.. byk giler.

Orange said...

Tengkiu...edit sikit jadi cntik gambar tu hehe..skg musim durian..mkn sblm habis musim hehe

Hanako said...

salam, ada juga mr. lazuardi ye. cantik awak edit gambar:-)
terbaiklah gambar kamu ni!!!
please follow me back. saya menghargainya...:-)

Zaini Jay said...

hai, awak pki camera cap apa? nice shoot!

Zaini Jay said...

hai, awak pki camera cap apa? nice shoot!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...