Sudi Jadi Teman?

Thursday, November 18, 2010

Home » » Jom Berkenalan: Khas Buat Blogger Baru

Jom Berkenalan: Khas Buat Blogger Baru

Bangun jam 4, selesaikan masalah broadband celcom pastu on internet. Jalan-jalan dalam blog, akhirnya di link kan ke blog saudara Ben Ashaari. Dah lama sebenarnya tahu blog ne cuma sebelum ne malas nak tulis entry blog hehe. Pada awalnya tertarik pada penglibatan beliau dengan Gym. [Nanti buat entry fasal gym sama2 ya hehe].

Memandangkan saya terkategori dalam blogger baru [x cy plak jd blogger hehe], saya melihat entry beliau yang bertajuk "Jom Berkenalan: Khas Buat Blogger Baru" sebagai satu peluang menambah kawan-kawan blog [tq2].

Kepada mereka yang bakal "tersinggah" kat sini, SALAM PERKENALAN DAN SILA BERI TUNJUK AJAR YE. Terima kasih.

~nak dating ngan adinda besi2 kat gym~chow.
Comments
8 Comments

8 Sahabat Berkata:

aima in luv said...

salam ziarah dari Blog BA....

Ejen 010 said...

salam perkenalan..support!
:D

Azrul Hisham said...

salam ziarah ye...

saya datang guling2 dari blog ben :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

Orange said...

:D walaikumsalam...terima kasih sudi berkunjung...sat g nak g guling2 tempat korang..tggu hehe

haniz said...

salam perkenalan from hanizeyecandy
http://haniz-eyecandy.blogspot.com

Orange said...

Hai Haniz..walaikumsalam. Dah jejalan tadi..baca blog BI dua tiga kali..alhamdulillah..faham juga hehe..menarik..:D

noor said...

salam ziarah dr blog BA..i follow yer

Orange said...

Walaikumsalam Noor...TQ. Sat g nak geledah blog awak plak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...